Watt design

Copérnica tafellamp


Omschrijving

Met slechts een vinger laat u de lamp soepel bewegen in de ruimte. Het ontwerp van Ramírez i Carrillo is gebaseerd op geometrische vormen, contragewichtjes en een lijnenspel.

Misschien lijkt de lamp speels, maar de berekening achter de materialen en contragewichtjes zorgen voor een haarscherpe precisie waarmee de lamp bewogen en gericht kan worden. De beschikbare kleuren zorgen voor een bescheiden accent.

De voet kan in grafiet of mat nikkel. Bij een voet in grafiet kan het contragewicht in rood, goud of mat chroom. Bij de voet in mat nikkel kan het contragewicht in goud, grafiet of rood. Het snoer is bij iedere uitvoering zwart.

Ingebouwd LED 6,9W en 427L.

In de collectie van Copérnica is ook een vloerlamp en een uplight verkrijgbaar.


Heeft u een vraag over "Copérnica tafellamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Tafellampen

    • Tafellampen zijn de sfeermakers in huis en bij Watt design kunt u kiezen uit l in veel verschillende modellen en merken. Jugendstil tafellampen, Art deco modellen en de originele Bauhaus lampen van Wilhelm Wagenfeld maken allemaal deel uit van de collectieve van Watt design. Belangrijk is welk licht er gewenst is op een bepaalde plek in huis: direct licht van een industriele lamp of diffuus licht met bijvoorbeeld opaal of gekleurd glas voor extra sfeer. Ook om een bepaald object uit lichten heeft Watt de juiste lampen, tafelspots of upligters voor een mooi lichteffect.

Misschien ook interessant