Watt design

Bolita tafellamp


Omschrijving

Kaschkasch dacht na over ons huidige digitale tijdperk en wilde een lamp ontwerpen die uitnodigt om aangeraakt te worden. De Bolita werd het ontwerp. 

De Bolita is een tafellamp die bestaat uit een ronde metalen voet in antraciet of wit met een mondgeblazen glaasje dat los op de voet ligt en zacht diffuus licht verspreid wanneer de lamp aan wordt gezet. Bijzonder is dat deze lamp mechanisch dimbaar is (en niet elektrisch). Door met de hand het glas te schuiven gaat het licht sterker of zachter schijnen. 

Een lamp die uitnodigt om aangeraakt te worden!

Het LED is ingebouwd en heeft 2700K.

De voet is 18 breed en de hoogte van de totale lamp 9 cm.

Watt Design is een officiële partner van Marset.


Heeft u een vraag over "Bolita tafellamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Tafellampen

    • Tafellampen zijn de sfeermakers in huis en bij Watt design kunt u kiezen uit l in veel verschillende modellen en merken. Jugendstil tafellampen, Art deco modellen en de originele Bauhaus lampen van Wilhelm Wagenfeld maken allemaal deel uit van de collectieve van Watt design. Belangrijk is welk licht er gewenst is op een bepaalde plek in huis: direct licht van een industriele lamp of diffuus licht met bijvoorbeeld opaal of gekleurd glas voor extra sfeer. Ook om een bepaald object uit lichten heeft Watt de juiste lampen, tafelspots of upligters voor een mooi lichteffect.

Misschien ook interessant