Watt design

Absolut tafellamp


Omschrijving

Functioneel en stijlvol ontwerp tafellamp. Er is keuze in de kleur van het armatuur. Kenmerkend is dat deze lamp erg goed licht geeft en zeer laag in energieverbruik is. De kap kan 360 graden gedraaid worden door een magnetisch kogelgewrichtje. 

De lichtbron werkt met touch-dim en heeft ingebouwd LED met een kleurtemperatuur van 2700K (warm wit). Klik hier voor de volledige collectie Radius (wandlamp, vloerlamp, diverse plafondlampen / spots en hanglamp)
Heeft u een vraag over "Absolut tafellamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Tafellampen

    • Tafellampen zijn de sfeermakers in huis en bij Watt design kunt u kiezen uit l in veel verschillende modellen en merken. Jugendstil tafellampen, Art deco modellen en de originele Bauhaus lampen van Wilhelm Wagenfeld maken allemaal deel uit van de collectieve van Watt design. Belangrijk is welk licht er gewenst is op een bepaalde plek in huis: direct licht van een industriele lamp of diffuus licht met bijvoorbeeld opaal of gekleurd glas voor extra sfeer. Ook om een bepaald object uit lichten heeft Watt de juiste lampen, tafelspots of upligters voor een mooi lichteffect.

Misschien ook interessant