Watt design

Beluga plafondlamp


Omschrijving

Een collectie uit Italie met wendbare bollen in verschillende materialen en kleuren. Het ontwerp is gebaseerd op een atoom en dit is terug te zien in zowel de vorm, als de verspreiding van het licht.

In deze serie zijn lampen voor tafel, wand, plafond en vloer verkrijgbaar. En ook als inbouwspot. Zie hiervoor elders op onze site.

De bollen zijn optioneel verkrijgbaar in chroom, mondgeblazen opaalwit glas of mondgeblazen gekleurd kristalglas (rood, geel blauw, groen, koper of geel). Het frame is chroom gespoten metaal.

De Beluga plafondlamp is draaibaar en kan het licht zowel omhoog, omlaag  als opzij richten.

De bollen zijn 9 cm in doorsneden en het armatuur is van chroom.

Een plafondarmatuur kan met 1, 2 of 3 bollen:

1 bol: H 12,3 cm en breedte 11,6 cm.

2 bollen: H 12,3 cm en breedte 22,5 cm.

3 bollen: H 12,3 cm en breedte 37,5 cm.

Er kan ook gekozen worden voor een systeem met een rail. Vraag naar de mogelijkheden.


Heeft u een vraag over "Beluga plafondlamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Plafondlampen

    • Plafondlampen of plafonnier(e)s ziet u bij Watt design in veel verschillende uitvoeringen. Ze dienen vooral als centrale verlichting . Plafondlampen in Art Deco stijl kunt u zelf samenstellen, waarbij er een grote keuze is uit type glas en armatuur. Er is daarbij ook keus uit de wijze van bevestiging, zodat er voor iedere ruimte en type plafond een goed passend armatuur te kiezen is. Naast de bekende plafonnieres kunnen ook andere glazen en/of schalen of spots aan het plafond bevestigd worden voor een mooi lichteffect. Of kijk eens bij de moderne plafondlampen; voor iedere stijl is er een passend model.

      Badkamerverlichting staat op een aparte pagina op onze site.

Misschien ook interessant