Watt design

Absolut enkel plafondlamp


Omschrijving

Subtiel en functioneel; het ontwerp voor de collectie Absolut past in vrijwel ieder interieur. De kapjes zijn flexibel draaibaar in iedere gewenste richting. Er zijn verschillende armaturen verkrijgbaar (ook met meerdere lichtbronnen en de collectie is uitgebreid.

Kenmerkend is dat deze lampen goed licht geven en zeer laag zijn in energieverbruik. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. We adviseren u graag.

Klik hier voor de volledige collectie Radius (wandlamp, vloerlamp, tafellamp, diverse plafondlampen / spots en hanglamp.


Heeft u een vraag over "Absolut enkel plafondlamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Plafondlampen

    • Plafondlampen of plafonnier(e)s ziet u bij Watt design in veel verschillende uitvoeringen. Ze dienen vooral als centrale verlichting . Plafondlampen in Art Deco stijl kunt u zelf samenstellen, waarbij er een grote keuze is uit type glas en armatuur. Er is daarbij ook keus uit de wijze van bevestiging, zodat er voor iedere ruimte en type plafond een goed passend armatuur te kiezen is. Naast de bekende plafonnieres kunnen ook andere glazen en/of schalen of spots aan het plafond bevestigd worden voor een mooi lichteffect. Of kijk eens bij de moderne plafondlampen; voor iedere stijl is er een passend model.

      Badkamerverlichting staat op een aparte pagina op onze site.

Misschien ook interessant