Watt design

Tam Tam Family hanglamp

De vrolijke kappen van de Tam Tam kunnen naar wens in kleur worden samengesteld. De kapjes zijn voorzien van een diffuser, waardoor er helder, zacht licht gelijkmatig wordt verspreid in een vrij brede straal.


Er is keuze uit een hanglamp met een middenkap van 35 cm en drie kleine kappen er omheen, of een middenkap van 50cm met daar omheen drie of vijf kappen met een doorsnede van 35 cm. De kapjes rondom de centrale kap kunnen maar liefst 360 graden gedraaid worden en zijn dus geheel naar wens af te stellen.

De Tam Tam geeft goed licht en is geschikt als sfeerlamp, leeslamp in iedere ruimte in huis en ook in kantoren of openbare ruimten. De kappen hebben een doorsnede van 22 cm. De basis is altijd wit (RAL 1013). Het armatuur is zwart gelakt metaal. De kapjes zijn van gelakt aluminium. De kleur van de kappen kiest u zelf.

Kleuren: zwart (RAL 9011), off-white (RAL1013), oranje (RAL 2000), grijsbruin (RAL 7013), groen (RAL 6025), zand (RAL 7032)en blauw (RAL 5024). De centrale middenkap kan in zwart of wit. De kapjes rondom in iedere kleur.

Maten:
Tam Tam mini: B 57,5 cm, L 66 cm, H max 2m (centrale + 3 kapjes) E14
Tam Tam 3: B 85,9 cm, L 102,7 cm, H max 3m (centrale + 3 kappen) E27
Tam Tam 5: B 105,5 cm, L 102,7 cm, H max 3m (centrale + 5 kappen) E27

Heeft u een vraag over "Tam Tam Family hanglamp"?
Neem contact op

 • Specificaties

  • Categorie: Hanglampen
  • Merk: Marset
  • Materiaal
  • Frame: Aluminium , Metaal
  • Kleuren: Groen , Blauw , Zwart , Off white , Oranje , Grijsbruin , Zand
 • Meer over Hanglampen

  • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant