Watt design

Saya hanglamp


Omschrijving

Een dauwdruppel die langzaam omlaag glijdt was de inspiratiebron voor het ontwerp van de Saya hanglamp in twee vormen. Het glas is volgens oud Venetiaans traditioneel gebruik mondgeblazen in het metalen frame. En zo kunnen alleen de Italianen dat; perfect gevormd handwerk

Saya hanglamp is er in twee vormen. Het glas is transparant kleurloos of halftransparant opaal en het metaal in brons, wit of goudkleur.

Geschikt voor iedere ruimte en geeft een aangenaam, zacht diffuus sfeerlicht.

Fitting E27. 


Heeft u een vraag over "Saya hanglamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant