Watt design

Beluga hanglamp


Omschrijving

Een collectie uit Italie met wendbare bollen in verschillende materialen en kleuren. Het ontwerp is gebaseerd op een atoom en dit is terug te zien in zowel de vorm, als de verspreiding van het licht.

In deze serie zijn lampen voor tafel, wand, plafond en vloer verkrijgbaar. En ook als spot. Zie hiervoor elders op onze site.

De bollen zijn optioneel verkrijgbaar in chroom, mondgeblazen opaalwit glas of gekleurd kristalglas (rood, geel blauw, groen, koper of geel). Het frame is chroom gespoten metaal.

De Beluga hanglamp is draaibaar en kan het licht zowel omhoog, omlaag  als opzij richten.

Hanglamp Beluga white en chroom zijn er in drie maten:

Doorsnede 9, 14 en 20 cm. Lengte 5-98 cm.

Hanglamp Beluga in gekleurd geblazen glas is er in doorsnede 9 cm. Lenge 5-98 cm.


Heeft u een vraag over "Beluga hanglamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant