Watt design

PH 5 hanglamp

Absolute designklassieker dit ontwerp van Poul Henningsen uit 1958 als opvolger van zijn meerschermensysteem. De schermen van de PH5 zijn mat wit gelakt om het licht optimaal te reflecteren.

Het licht wordt zowel omlaag als horizontaal verspreid en is volledig schitteringsvrij.

De PH5 Classic is wit met binnenin een rode kern en blauw scherm. Deze combinatie zorgt voor een aangenaam zacht licht. De 'Hues' van de PH-serie zijn in tonen die van donker naar licht verlopen van boven naar beneden. Door het palet aan kleuren past de lamp zich moeiteloos aan in ieder interieur.

De lamp wordt geleverd met een 3 m witte stofkabel, witte plafondkap en een E27 fitting. max 75W.

Kleuren: koper (limited edition!), messing, Classic, classic rose, Hues of green, Hues of grey, Hues of orange, Hues of red, Hues of rose, Hues of blue.

Watt Design is een officiële dealer van Louis Poulsen.

Heeft u een vraag over "PH 5 hanglamp"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant