Watt design

Opala hanglamp


Omschrijving

Hans J. Wegner tekende in de jaren '60 voor de serie Opala. Dit in zijn tijd futuristische ontwerp past nog steeds in klassieke en moderne interieurs voor huizen, openbare ruimten en kantoren.

De kap is gemaakt van een resistente acryl in glanzend wit met de karakteristieke top in zwart, wit, bordeaux of licht grijs. De kap laat het licht zacht door en zorgt voor een wijde verspreiding van het directe licht.

De hanglamp is verkrijgbaar in S en L

Opala hanglamp S: doorsnede kap 43 cm en hoogte 20,5 cm. 

Opala hanglamp L: doorsnede 51,5 cm en hoogte 28,5 cm.

In deze serie is verkrijgbaar: hanglamp, tafellamp en vloerlamp.


Heeft u een vraag over "Opala hanglamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant