Watt design

Absolut hanglamp


Omschrijving

Subtiel en functioneel; het ontwerp voor de collectie Absolut past in vrijwel ieder interieur. De kapjes zijn flexibel draaibaar in iedere gewenste richting. Er zijn verschillende armaturen verkrijgbaar (ook met meerdere lichtbronnen en de collectie is uitgebreid.

Kenmerkend is dat deze lampen goed licht geven en zeer laag zijn in energieverbruik. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. We adviseren u graag.

Klik hier voor de volledige collectie Radius (wandlamp, vloerlamp, tafellamp, diverse plafondlampen / spots en hanglamp.


Heeft u een vraag over "Absolut hanglamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant