Watt design

T-lamp recht 2-lichts hanglamp

Eettafellamp of leestafellamp met 2 lichtpunten in veel verschillende afmetingen leverbaar en met glas in een kleur naar keuze. De lamp hangt aant een schuifstang zodat u de lamp op de juiste hoogte boven uw tafel kunt hangen. In 8 verschillende kleuren metaal.

Breedte horizontale buis vanaf 45 cm tot en met 140 cm, dikte buis 20 mm. Schuifstangen in diverse maten. Afgebeelde glazen kappen hebben een diameter van 30 cm.

Heeft u een vraag over "T-lamp recht 2-lichts hanglamp"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Eettafellampen

    • Slechts een lichtpunt en een grote tafel, ornamenten op het plafond of liever geen ontsierende strips op het plafond ? Wel graag voldoende licht boven de eet- of leestafel nodig? Dan is een T-lamp de ideale lamp voor u. Deze lampen zijn er met twee, drie of meer glazen of metalen kappen en hebben een centrale ophanging. Deze lampen zijn er in allerlei breedte- en hoogtematen. U kiest zelf het model en het type glas, in landelijke stijl , tijdloos klassiek of juist industrieel. Deze lampen garanderen gespreid en gezellig licht op tafel om goed bij te werken, te eten of te spelen.

Misschien ook interessant