Watt design

T-lamp gebogen 3 lichts hanglamp

Lamp voor boven de eettafel met drie lichtpunten en glazen kappen naar keuze. De lamp is hier afgebeeld met kapjes in mat ivoor gekleurd glas. In 8 verschillende kleuren metaal te leveren.

Breedte horizontale buis 80 cm, dikte buis 13 mm. Diameter van de glazen kapjes is 25 cm. De lamp hangt aan een schuifstang zodat u de lamp op de juiste hoogte boven de tafel kunt hangen. De schuifstang is er in diverse maten. Let op: deze lamp is alleen in de winkel te bestellen.

Heeft u een vraag over "T-lamp gebogen 3 lichts hanglamp"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Eettafellampen

    • Slechts een lichtpunt en een grote tafel, ornamenten op het plafond of liever geen ontsierende strips op het plafond ? Wel graag voldoende licht boven de eet- of leestafel nodig? Dan is een T-lamp de ideale lamp voor u. Deze lampen zijn er met twee, drie of meer glazen of metalen kappen en hebben een centrale ophanging. Deze lampen zijn er in allerlei breedte- en hoogtematen. U kiest zelf het model en het type glas, in landelijke stijl , tijdloos klassiek of juist industrieel. Deze lampen garanderen gespreid en gezellig licht op tafel om goed bij te werken, te eten of te spelen.

Misschien ook interessant