Watt design

Splinter bank

Het houten frame geeft de bank haar karakter. Echter, de achterkant is zo mooi dat de bank ook een eyecatcher is als deze los in de ruimte staat. 

Naar wens kan de bank met of zonder gestoffeerde arm. U kunt ook kiezen voor een verhoogde rug. De houtsoort en de stof kiest u zelf. De bank kan met een hoge of lage rug gekozen worden. Stel deze Splinter helemaal zelf samen. Wij helpen u graag.

Splinter is een uitgebreide collectie met naast de bank, ook een eettafel, salontafel, stoel, fauteuil, fauteuil met verhoogde rug en een hocker.

Heeft u een vraag over "Splinter bank"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Banken

    • Een bank is de plek in de zitkamer waar je lekker kunt uitrusten en samen kunt zijn, met voldoende zitplaats voor iedereen.  Hou je van een strakke bank, een designklassieker zoals de Gispen bank of kies je liever voor een relaxte, originele bank in Marokkaanse stijl? Bij Watt design vind je het allebei.  Altijd  met een goed zitcomfort  en soms met een knipoog naar het verleden zoals de Rooker bank van D.S.C.O. in diverse modellen en maten. Veel keus is er uit prachtige stoffen van het Weense Backhausen , Designers Guild tot Manchester ribstof  en wol of vilt in veel verschillende  kleuren.

Misschien ook interessant