Watt design

VP Fun metal hanglamp


Omschrijving

Verner Panton (1926-1998) is een wereldwijd bekend ontwerper. Hij tekende voor meubels, stoffen en verlichting. Zijn ontwerpen zijn kenmerkend eigenzinnig, sterk grafisch en met een sprekend kleurenpalet. Hij was nooit voorspelbaar en zijn tijd ver vooruit.

De VP Fun is een ware design-icoon. Ontworpen in 1964. Een lichtspel van gepoetste metalen schijven. De schijven hangen in verschillende lengtes aan meerdere ringen wat een charmant aanzicht geeft en de lichtbron verbergt. Het licht schijnt diffuus

VP Fun 2 DA: H 43 cm, diameter 27, twee ringen van metaal met schijven en een chroom plafondkapje.

VP Fun 1 DA: H 60 cm, diameter 45, drie ringen van metaal met schijven en een chroom plafondkapje.

VP Fun 0 DA: H 76 cm, diameter 53, vier ringen van metaal met schijven en een chroom plafondkapje.


Heeft u een vraag over "VP Fun metal hanglamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant