Watt design

Lampe Gras No213 Les Doubles wandlamp


Omschrijving

Bernard-Albin Gras lanceerde in 1921 een collectie lampen,  die ergonomisch en robuust van uiterlijk zijn. Oorspronkelijk bedoeld voor kantoren en de industriële sector, maar inmiddels toegepast en geliefd in alle bedenkbare interieurs.

De serie met twee kappen en één aansluitpunt heet 'Les Doubles de Gras'. Uit deze serie is ook No213, een wandlamp met lang flexibele armen en twee kapjes in een fijn kleurpalet. De armen zijn beide uitschuifbaar van 156 tot max. 223 cm. Ze kunnen beiden 180 graden naar links of rechts en ook roteren. Geschikt voor kleine en grote ruimtes. 

De kappen hebben een witte binnenkant dat zorgt voor een mooi verspreiding van het licht. Zowel sfeerlicht als geschikt voor leeslicht.

Tot de collectie behoren wand-, tafel- en vloerlampen, maar ook hang- en plafondlampen. Alle behoren tot de serie 'Lampe Gras' en ieder model wordt apart aangeduid met een nummer. De lampen zijn zeer flexibel in gebruik, de kappen in een vast aantal kleuren per model en de armaturen zijn zonder enige schroef of lasverbinding, maar met mooie mechanische verbindingen.

Een ontwerp van bijna een eeuw oud dat telkens opnieuw zijn weg vindt in verschillende stijlperiodes. Juist daarom past deze collectie zowel in moderne als klassieke interieurs.

Fitting E27


Heeft u een vraag over "Lampe Gras No213 Les Doubles wandlamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Wandlampen

    • De wandlampen in de collectie van Watt design zijn functionele blikvangers en sfeerbrengers daar waar het nodig is. Er is veel keus uit glazen wandlampen die vlak op de muur hangen zonder zichtbare bevestiging en uit wandlampen met een opvallend design zoals bijvoorbeeld de Art deco wandlampjes. Er is veel keus uit glazen kapjes en soorten armaturen zodat u zelf het ideale bedlampje of ganglamp kunt samenstellen.

Misschien ook interessant