Watt design

SALE product 15


Omschrijving

Opala vloerlamp - sale showroommodel

Hans J. Wegner tekende in de jaren '60 voor de serie Opala. Dit in zijn tijd futuristische ontwerp past nog steeds in klassieke en moderne interieurs voor huizen, openbare ruimten en kantoren.

De kap is gemaakt van een resistente acryl in glanzend wit met de karakteristieke top in zwart, wit, bordeaux of licht grijs. De kap laat het licht zacht door en zorgt voor een wijde verspreiding van het directe licht. Een ware designicoon!

Wij gaan ruimte maken voor nieuwe modellen in de showroom, daarom bieden we de Opala als showroommodel aan tegen een aantrekkelijke prijs.  De lamp is in uitstekende staat en kan op afspraak opgehaald worden in de winkel.

Van € 1384,00 voor € 1000,-

Op = op


Heeft u een vraag over "SALE product 15"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Vloerlampen

    • Vloerlampen of staande lampen zijn er in diverse soorten. Watt design verkoopt vloerlampen in Art deco stijl die u zelf kunt samenstellen en lampen van verschillende merken die als geheel geleverd worden. Er is daarbij keus uit uplighters , die vooral licht omhoog stralen naar het plafond en/of de wand en daarmee een ruimte groter doen lijken , (lees) lampen met gericht en/of diffuus licht en sfeerlampen met een vooral decoratieve functie.

Misschien ook interessant