Watt design

SALE product 09


Omschrijving

Tangent vloerlamp (2019) - sale showroommodel

De Tangent vloerlamp is een ontwerp van Jenkins & Uhnger en is gebaseerd op geometrische vormen en is eenvoudig zeer flexibel te gebruiken. Echt een lamp om te bewegen; 

De verlichting zit in de arm die als een lijn in de ruimte staat. Deze arm zit vast aan een cirkel die er voor zorgt dat de arm 360 graden rond kan draaien. 

Dit geeft deze lamp tal van mogelijkheden als sfeerlicht, om iets uit te lichten, als uplight, als lichtobject. Wanneer de lamp naar de wand is gericht reflecteert het licht de ruimte in. De arm zelf kan ook roteren om zijn as. Dus: draai de arm en richt het licht naar wens. Met de schakelaar op de arm kan de lamp eenvoudig worden gedimd. De kleur van het licht is 2700K; warm white.

Ons showroommodel in zwart is nu van € 1077,00 voor € 850,00.

Aantal: 1


Heeft u een vraag over "SALE product 09"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Vloerlampen

    • Vloerlampen of staande lampen zijn er in diverse soorten. Watt design verkoopt vloerlampen in Art deco stijl die u zelf kunt samenstellen en lampen van verschillende merken die als geheel geleverd worden. Er is daarbij keus uit uplighters , die vooral licht omhoog stralen naar het plafond en/of de wand en daarmee een ruimte groter doen lijken , (lees) lampen met gericht en/of diffuus licht en sfeerlampen met een vooral decoratieve functie.

Misschien ook interessant