Watt design

VP Fun tafellamp


Omschrijving

Verner Panton (1926-1998) is een wereldwijd bekend ontwerper. Hij tekende voor meubels, stoffen en verlichting. Zijn ontwerpen zijn kenmerkend eigenzinnig, sterk grafisch en met een sprekend kleurenpalet. Zijn werk was onvoorspelbaar en hij was zijn tijd ver vooruit.

De VP Fun is een ware design-icoon. Ontworpen in 1964. Een adembenemend lichtspel van zeeschelpen. De schelpen hangen in verschillende lengtes aan meerdere ringen wat een charmant aanzicht geeft en de lichtbron verbergt. Het licht schijnt diffuus

Deze tafellamp met zeeschelpen kan met 2 of 3 ringen schelpen en in een metaal of messing armatuur.

Het licht schijnt zacht door de schelpen heen. Elegant, tijdloos en prachtig als lichtbron.
Heeft u een vraag over "VP Fun tafellamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Tafellampen

    • Tafellampen zijn de sfeermakers in huis en bij Watt design kunt u kiezen uit l in veel verschillende modellen en merken. Jugendstil tafellampen, Art deco modellen en de originele Bauhaus lampen van Wilhelm Wagenfeld maken allemaal deel uit van de collectieve van Watt design. Belangrijk is welk licht er gewenst is op een bepaalde plek in huis: direct licht van een industriele lamp of diffuus licht met bijvoorbeeld opaal of gekleurd glas voor extra sfeer. Ook om een bepaald object uit lichten heeft Watt de juiste lampen, tafelspots of upligters voor een mooi lichteffect.

Misschien ook interessant