Watt design

Tangent tafellamp (2019)

De serie Tangent bestaat uit een tafellamp en een vloerlamp. Het ontwerp is van Jenkins & Uhnger en is gebaseerd op geometrische vormen en is eenvoudig zeer flexibel te gebruiken. Echt een lamp om uit te proberen. 

De verlichting zit in de arm die als een lijn in de ruimte staat. Deze arm zit vast aan een cirkel die er voor zorgt dat de arm 360 graden rond kan draaien. 

Dit geeft deze lamp tal van mogelijkheden als sfeerlicht, om iets uit te lichten, als uplight, als lichtobject. Wanneer de lamp naar de wand is gericht reflecteert het licht de ruimte in. De arm zelf kan ook roteren om zijn as. Dus: draai de arm en richt het licht naar wens. Met de schakelaar op de arm kan de lamp eenvoudig worden gedimd. De kleur van het licht is 2700K; warm white.

De vloerlamp is verkrijgbaar in twee maten. Er is ook een tafellamp.


Tafellamp Mini: 42 cm hoog, arm 51 cm lang

Ingebouwd LED: 5W, inclusief dimmer, 270L


Heeft u een vraag over "Tangent tafellamp (2019)"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Tafellampen

    • Tafellampen zijn de sfeermakers in huis en bij Watt design kunt u kiezen uit l in veel verschillende modellen en merken. Jugendstil tafellampen, Art deco modellen en de originele Bauhaus lampen van Wilhelm Wagenfeld maken allemaal deel uit van de collectieve van Watt design. Belangrijk is welk licht er gewenst is op een bepaalde plek in huis: direct licht van een industriele lamp of diffuus licht met bijvoorbeeld opaal of gekleurd glas voor extra sfeer. Ook om een bepaald object uit lichten heeft Watt de juiste lampen, tafelspots of upligters voor een mooi lichteffect.

Misschien ook interessant