Watt design

SALE product 22


Omschrijving

VP Reflect tafellamp - sale showroommodel + stocksale

Reflect is ontworpen door Verner Panton. Het licht in deze tafellamp schijnt direct omhoog en wordt door de diagonale schijf gereflecteerd. Het ontwerp komt uit 1980.

De lamp is gemaakt van sterk staal en heeft een grijze poedercoating. De onderzijde van de schijf heeft een witte coating om het licht optimaal te verspreiden. Door het gewicht van de voet staat de lamp heel stabiel. 

H 60 cm. B 26 cm.

Wij gaan ruimte maken voor nieuwe modellen en daarom bieden we het showroommodel in grijs  en stocksale in rood nu aan van € 483,00 voor € 350,00

Aantal: 1 in grijs en 1 in rood

Op = op


Heeft u een vraag over "SALE product 22"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Tafellampen

    • Tafellampen zijn de sfeermakers in huis en bij Watt design kunt u kiezen uit l in veel verschillende modellen en merken. Jugendstil tafellampen, Art deco modellen en de originele Bauhaus lampen van Wilhelm Wagenfeld maken allemaal deel uit van de collectieve van Watt design. Belangrijk is welk licht er gewenst is op een bepaalde plek in huis: direct licht van een industriele lamp of diffuus licht met bijvoorbeeld opaal of gekleurd glas voor extra sfeer. Ook om een bepaald object uit lichten heeft Watt de juiste lampen, tafelspots of upligters voor een mooi lichteffect.

Misschien ook interessant