Watt design

SALE product 12


Omschrijving

Tafellamp Shade Lights (Oivind Slaatto)

De lamp heeft een orb (de schijf bovenop) die uit drie delen bestaat. De middelste ring kan in alle RGB-kleuren worden afgesteld. De onderste en bovenste ring kunnen onafhankelijk van elkaar in iedere gewenste kleurtemperatuur (Kelvin) en sterkte (Lumen) worden afgesteld.

Bediening via smartphones of met de node. De node is een afstandsbediening waarmee vooraf ingestelde combinaties opgeslagen kunnen worden. Deze is tegen een meerprijs mee te leveren.

Van €510,- voor €400,-

Er zijn meerdere modellen van Shade Lights in de sale. Houd onze website in de gaten. Vragen? We helpen u graag.

Voor de sale geldt: op = op. Andere modellen of kleuren zijn wel te bestellen. Kijk bij Shade Lights op onze site voor meer informatie.


Heeft u een vraag over "SALE product 12"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Tafellampen

    • Tafellampen zijn de sfeermakers in huis en bij Watt design kunt u kiezen uit l in veel verschillende modellen en merken. Jugendstil tafellampen, Art deco modellen en de originele Bauhaus lampen van Wilhelm Wagenfeld maken allemaal deel uit van de collectieve van Watt design. Belangrijk is welk licht er gewenst is op een bepaalde plek in huis: direct licht van een industriele lamp of diffuus licht met bijvoorbeeld opaal of gekleurd glas voor extra sfeer. Ook om een bepaald object uit lichten heeft Watt de juiste lampen, tafelspots of upligters voor een mooi lichteffect.

Misschien ook interessant