Watt design

SALE product 05


Omschrijving

Say My Name tafellamp - sale

Say My Name is niet alleen een lamp, het is ook een glasobject. Het glas is mond geblazen en verkrijgbaar in transparant glans of mat. Fitting E27. Het showroommmodel heeft een paarse kleur die stijlvol verloopt in het glas. Dit model in paars (zacht kleurverloop maakt het glas uniek) is niet meer verkrijgbaar. Wij verkopen het model desondanks met een aantrekkelijke korting.

De lamp heeft meerdere uitvoeringen. Alle modellen blijven in het assortiment en zijn te bestellen. Advies nodig? Wij helpen u graag.

Het showroommodel nu van € 1099,00 voor € 600,00 euro.

Aantal: 1

Klik hier voor de huidige collectie. (deze blijft gewoon verkrijgbaar)

Klik hier voor hanglamp Say my Name.


Heeft u een vraag over "SALE product 05"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Tafellampen

    • Tafellampen zijn de sfeermakers in huis en bij Watt design kunt u kiezen uit l in veel verschillende modellen en merken. Jugendstil tafellampen, Art deco modellen en de originele Bauhaus lampen van Wilhelm Wagenfeld maken allemaal deel uit van de collectieve van Watt design. Belangrijk is welk licht er gewenst is op een bepaalde plek in huis: direct licht van een industriele lamp of diffuus licht met bijvoorbeeld opaal of gekleurd glas voor extra sfeer. Ook om een bepaald object uit lichten heeft Watt de juiste lampen, tafelspots of upligters voor een mooi lichteffect.

Misschien ook interessant