Watt design

Panthella mini draadloze tafellamp (2020)

Naast het beroemde ontwerp van Verner Panton voor de Panthella tafellamp en de Panthella mini is er nu de draadloze mini; een kleine versie van deze geliefde lamp met een half transparante opaal kap dat het licht zacht doorlaat en een open onderzijde voor direct licht.

De lamp is oplaadbaar en kan daarna op iedere gewenste plek gebruikt worden.

Kleur: wit

Ingebouwd energiezuinig LED. Oplaadsnoer met USB van 1,5 m. (Adapter kan apart worden bijbesteld). Wanneer de lamp op volle sterkte aanstaat gaat het licht 5 uur mee. Bij lagere sterktes gaat het licht langer mee. 2700K.

Watt Design is een officiële dealer van Louis Poulsen.

Heeft u een vraag over "Panthella mini draadloze tafellamp (2020)"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Tafellampen

    • Tafellampen zijn de sfeermakers in huis en bij Watt design kunt u kiezen uit l in veel verschillende modellen en merken. Jugendstil tafellampen, Art deco modellen en de originele Bauhaus lampen van Wilhelm Wagenfeld maken allemaal deel uit van de collectieve van Watt design. Belangrijk is welk licht er gewenst is op een bepaalde plek in huis: direct licht van een industriele lamp of diffuus licht met bijvoorbeeld opaal of gekleurd glas voor extra sfeer. Ook om een bepaald object uit lichten heeft Watt de juiste lampen, tafelspots of upligters voor een mooi lichteffect.

Misschien ook interessant