Watt design
Laan van Meerdervoort 94a, Den Haag
Tel: 070 363 06 01 | Email: info@wattdesign.nl
Open: Wo/Do/Vrij: 10 - 17.30 Za: 10 - 17

Lampe Gras No206 tafellamp

Lampe Gras No206 is ideaal voor op een bijzettafel, lage tafel, dressoir of bijvoorbeeld op de schouw. De arm is 60 cm lang en de opvallende voet is onderaan van eikenhout. De kap kan in de gewenste richting worden gedraaid; klassiek een beetje omlaag of eigenwijs omhoog.

Bernard-Albin Gras lanceerde in 1921 een collectie lampen,  die ergonomisch en robuust van uiterlijk zijn. Oorspronkelijk bedoeld voor kantoren en de industriële sector, maar inmiddels toegepast en geliefd in alle bedenkbare interieurs.

Tot de collectie behoren wand-, tafel- en vloerlampen, maar ook hang- en plafondlampen. Alle behoren tot de serie 'Lampe Gras' en ieder model wordt apart aangeduid met een nummer. De lampen zijn zeer flexibel in gebruik, de kappen in een vast aantal kleuren per model en de armaturen zijn zonder enige schroef of lasverbinding, maar met mooie mechanische verbindingen.

Een ontwerp van bijna een eeuw oud dat telkens opnieuw zijn weg vindt in verschillende stijlperiodes. Juist daarom past deze collectie zowel in moderne als klassieke interieurs.

Fitting E14

Heeft u een vraag over "Lampe Gras No206 tafellamp"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Tafellampen

    • Tafellampen zijn de sfeermakers in huis en bij Watt design kunt u kiezen uit l in veel verschillende modellen en merken. Jugendstil tafellampen, Art deco modellen en de originele Bauhaus lampen van Wilhelm Wagenfeld maken allemaal deel uit van de collectieve van Watt design. Belangrijk is welk licht er gewenst is op een bepaalde plek in huis: direct licht van een industriele lamp of diffuus licht met bijvoorbeeld opaal of gekleurd glas voor extra sfeer. Ook om een bepaald object uit lichten heeft Watt de juiste lampen, tafelspots of upligters voor een mooi lichteffect.

Misschien ook interessant