Watt design

Bol gekleurd glas plafonniere


Omschrijving

Bol lichtgeel is van mondgeblazen glas. De lamp heeft een doorsnede van 35, 30, of 25 cm. cm.

Het armatuur kan naar wens in mat nikkel, glans nikkel, messing, geborsteld messing en diverse kleuren brons verkregen worden. Het glas kan aan een plafoniere (stijl klassiek of trapmodel), enkele vaste buis of verstelbare schuifstang of een quatro pendel (vier buizen). Pendels hebben vaste maten, maar kunnen ook naar wens op maat besteld worden. Bij pendels kiest u zelf de vorm van de plafondkap en de greep.

Zo stelt u uw eigen lamp samen in de stijl die het beste bij uw interieur past. Wij adviseren u graag in de winkel. Neem bijvoorbeeld een foto van uw interieur mee en de maatvoering van de ruimte.Heeft u een vraag over "Bol gekleurd glas plafonniere"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Plafondlampen

    • Plafondlampen of plafonnier(e)s ziet u bij Watt design in veel verschillende uitvoeringen. Ze dienen vooral als centrale verlichting . Plafondlampen in Art Deco stijl kunt u zelf samenstellen, waarbij er een grote keuze is uit type glas en armatuur. Er is daarbij ook keus uit de wijze van bevestiging, zodat er voor iedere ruimte en type plafond een goed passend armatuur te kiezen is. Naast de bekende plafonnieres kunnen ook andere glazen en/of schalen of spots aan het plafond bevestigd worden voor een mooi lichteffect. Of kijk eens bij de moderne plafondlampen; voor iedere stijl is er een passend model.

      Badkamerverlichting staat op een aparte pagina op onze site.

Misschien ook interessant