Watt design

Atlas plafondlamp


Omschrijving

Plafondlamp Atlas is gevormd van een transparant materiaal met de vorm van een LED-lamp als uitgangspunt. De kracht van het licht is groot, ondanks de bescheiden vorm van deze lamp.


Deze lamp is er in variaties voor zowel bevestiging wandlamp, als plafondlamp en er is een basis beschikbaar om twee of drie lampen samen in op te hangen.
Het armatuur is gemaakt van transparant polycarbonate rondom de lichtbron. De wandbevestiging is van RVS en teflon. Het snoer volgt het concept achter het ontwerp en is transparant.

Atlas E27 75W.
Atlas Ad. E27 12W.
Atlas Mini GU10 ES63 50W en 63 6W.

Zie ook 'Atlas wandlamp'


Heeft u een vraag over "Atlas plafondlamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Plafondlampen

    • Plafondlampen of plafonnier(e)s ziet u bij Watt design in veel verschillende uitvoeringen. Ze dienen vooral als centrale verlichting . Plafondlampen in Art Deco stijl kunt u zelf samenstellen, waarbij er een grote keuze is uit type glas en armatuur. Er is daarbij ook keus uit de wijze van bevestiging, zodat er voor iedere ruimte en type plafond een goed passend armatuur te kiezen is. Naast de bekende plafonnieres kunnen ook andere glazen en/of schalen of spots aan het plafond bevestigd worden voor een mooi lichteffect. Of kijk eens bij de moderne plafondlampen; voor iedere stijl is er een passend model.

      Badkamerverlichting staat op een aparte pagina op onze site.

Misschien ook interessant