Watt design

Ambrosia plafondlamp


Omschrijving

Een zachte uitstraling met een strak ontwerp; de Ambrosia  hanglamp.


Het licht is diffuus en kan gekozen worden in 2200K, 2700K en 3000K. Het armatuur kan in zwart of goud. De hoogte en breedte hebben verschillende opties:


De breedte kan gekozen worden in 120, 180, 210 en 315 cm. De hoogte in verlengstuk van 40 en 60 cm. Zo kan deze lamp passend in ieder interieur. Bijzonder is dat deze zowel dichtbij het plafond als laag (boven een werk- of eettafel bijvoorbeeld) gehangen kan worden.


Zie ook Ambrosia hanglamp en Ambrosia wandlamp.


Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag!


Heeft u een vraag over "Ambrosia plafondlamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Plafondlampen

    • Plafondlampen of plafonnier(e)s ziet u bij Watt design in veel verschillende uitvoeringen. Ze dienen vooral als centrale verlichting . Plafondlampen in Art Deco stijl kunt u zelf samenstellen, waarbij er een grote keuze is uit type glas en armatuur. Er is daarbij ook keus uit de wijze van bevestiging, zodat er voor iedere ruimte en type plafond een goed passend armatuur te kiezen is. Naast de bekende plafonnieres kunnen ook andere glazen en/of schalen of spots aan het plafond bevestigd worden voor een mooi lichteffect. Of kijk eens bij de moderne plafondlampen; voor iedere stijl is er een passend model.

      Badkamerverlichting staat op een aparte pagina op onze site.

Misschien ook interessant