Watt design

Tam Tam Family hanglamp


Omschrijving

De vrolijke kappen van de Tam Tam kunnen naar wens in kleur worden samengesteld. De kapjes zijn voorzien van een diffuser, waardoor er helder, zacht licht gelijkmatig wordt verspreid in een vrij brede straal.


Er is keuze uit een hanglamp met een middenkap van 35 cm en drie kleine kappen er omheen, of een middenkap van 50cm met daar omheen drie of vijf kappen met een doorsnede van 35 cm. De kapjes rondom de centrale kap kunnen maar liefst 360 graden gedraaid worden en zijn dus geheel naar wens af te stellen.

De Tam Tam geeft goed licht en is geschikt als sfeerlamp, leeslamp in iedere ruimte in huis en ook in kantoren of openbare ruimten. De kappen hebben een doorsnede van 22 cm. De basis is altijd wit (RAL 1013). Het armatuur is zwart gelakt metaal. De kapjes zijn van gelakt aluminium. De kleur van de kappen kiest u zelf.


Kleuren: zwart, off-white, oranje, grijsbruin, zand, zilvergrijs en olijf. De centrale middenkap kan in zwart of wit. De kapjes rondom in iedere kleur.


Maten:

Tam Tam mini: B 57,5 cm, L 66 cm, H max 2m (centrale + 3 kapjes) E14

Tam Tam 3: B 85,9 cm, L 102,7 cm, H max 3m (centrale + 3 kappen) E27

Tam Tam 5: B 105,5 cm, L 102,7 cm, H max 3m (centrale + 5 kappen) E27


Klik hier voor Tam Tam hanglamp, Tam Tam wandlamp en Tam Tam vloerlamp.


Heeft u een vraag over "Tam Tam Family hanglamp"?
Neem contact op


 • Specificaties

  • Categorie: Kroonluchters
  • Merk: Uit Spanje
  • Materiaal
  • Frame: Aluminium , Metaal
  • Kleuren: Zwart , Off white , Oranje , Grijsbruin , Zand , Zilvergrijs , Olijf
 • Meer over Kroonluchters

  • Watt design is al jaren bekend om haar kroonluchters geinspireerd op de Art Deco periode. U kunt deze kroonluchters zelf samenstellen door een type glas te kiezen en het model te bepalen. Daarnaast ziet u bij Watt Design ook kroonluchters met een moderne uitstraling die misschien niet de naam kroonluchter kunnen dragen maar wel een grotere blikvanger zijn in uw interieur. Zo ziet u bijvoorbeeld de PH 2/1 Stem fitting van Louis Poulsen Watt design bij de kroonluchters terug.

Misschien ook interessant