Watt design
Laan van Meerdervoort 94a, Den Haag
Tel: 070 363 06 01 | Email: info@wattdesign.nl
Open: Wo/Vrij: 10 - 17.30 Do: 10 - 20 Za: 10 - 17

Kroonluchter klassiek 3 armen

Sierlijke kroonluchter met drie armen en vier lichtpunten. Glas naar keuze. Hier afgebeeld in mat nikkel met licht geel glas met een groter glas in het midden. De glazen zijn er ook in mat of opaal wit en in licht- of donker gekleurd gemarmerd glas. De kroonluchter heeft een verstelbare schuifstang en kan geleverd worden in 8 kleuren metaal. Vier E27 fittingen.

Afmeting:
De diameter van de kroonluchter inclusief glas is 70 cm. Lengte van de kroonluchter inclusief glas minmaal 95 cm, maximaal 145 cm. Andere lengtematen zijn mogelijk. Het middelste glas is 29 cm hoog met een diameter van 18 cm, de kleinere glazen zijn 19 cmhoog en hebben een diameter van 12 cm.

Heeft u een vraag over "Kroonluchter klassiek 3 armen"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Kroonluchters

    • Watt design is al jaren bekend om haar kroonluchters geinspireerd op de Art Deco periode. U kunt deze kroonluchters zelf samenstellen door een type glas te kiezen en het model te bepalen. Daarnaast ziet u bij Watt Design ook kroonluchters met een moderne uitstraling die misschien niet de naam kroonluchter kunnen dragen maar wel een grotere blikvanger zijn in uw interieur. Zo ziet u bijvoorbeeld de PH 2/1 Stem fitting van Louis Poulsen Watt design bij de kroonluchters terug.

Misschien ook interessant