Watt design

Kroonluchter klassiek 3 armen


Omschrijving

Sierlijke kroonluchter met drie armen en vier lichtpunten. Glas naar keuze met kleinere rondom en een groter glas in het midden. De kroonluchter heeft een verstelbare schuifstang en kan geleverd worden in verschillende kleuren metaal. Vier E27 fittingen.

De diameter van de kroonluchter inclusief glas is 87 cm. Lengte van de kroonluchter inclusief glas minmaal 98 cm, maximaal 148 cm. Andere lengtematen zijn mogelijk. 

Het middelste glas is 29 cm hoog met een diameter van 18 cm, de kleinere glazen zijn 19 cmhoog en hebben een diameter van 12 cm.


Heeft u een vraag over "Kroonluchter klassiek 3 armen"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Kroonluchters

    • Watt design is al jaren bekend om haar kroonluchters geinspireerd op de Art Deco periode. U kunt deze kroonluchters zelf samenstellen door een type glas te kiezen en het model te bepalen. Daarnaast ziet u bij Watt Design ook kroonluchters met een moderne uitstraling die misschien niet de naam kroonluchter kunnen dragen maar wel een grotere blikvanger zijn in uw interieur. Zo ziet u bijvoorbeeld de PH 2/1 Stem fitting van Louis Poulsen Watt design bij de kroonluchters terug.

Misschien ook interessant