Watt design
Laan van Meerdervoort 94a, Den Haag
Tel: 070 363 06 01 | Email: info@wattdesign.nl
Open: Wo/Vrij: 10 - 17.30 Do: 10 - 20 Za: 10 - 17

Kroonluchter Charleston

Strakke kroonluchter met 10 buisvormige glaasjes aan een ring bevestigd. De lamp hangt aan drie staaldraden die eenvoudig op de juiste lengte ingesteld kunnen worden.
Afgebeeld in mat nikkel met opaal glas. Het glas is er ook in licht geel, mat licht geel en in licht gekleurd gemarmerd glas.De kroonluchter is leverbaar in 8 kleuren metaal, met E14 fittingen.

Afmeting:
Diameter van de kroonluchter is 40 cm inclusief glas en de lengte inclusief glas is 150 cm. De glazen buisjes hebben een diameter van 6 cm en een hoogte van 20 cm.

Heeft u een vraag over "Kroonluchter Charleston"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Kroonluchters

    • Watt design is al jaren bekend om haar kroonluchters geinspireerd op de Art Deco periode. U kunt deze kroonluchters zelf samenstellen door een type glas te kiezen en het model te bepalen. Daarnaast ziet u bij Watt Design ook kroonluchters met een moderne uitstraling die misschien niet de naam kroonluchter kunnen dragen maar wel een grotere blikvanger zijn in uw interieur. Zo ziet u bijvoorbeeld de PH 2/1 Stem fitting van Louis Poulsen Watt design bij de kroonluchters terug.

Misschien ook interessant