Watt design
Laan van Meerdervoort 94a, Den Haag
Tel: 070 363 06 01 | Email: info@wattdesign.nl
Open: Wo/Vrij: 10 - 17.30 Do: 10 - 20 Za: 10 - 17

Kroonluchter Art deco

Strakke Art deco kroonluchter met drie rechte glazen met een getrapte vorm aan de onderkant. De glazen hangen aan korte boogjes die aan bredere buis zijn vastgezet. Het glas is er in opaal wit en in licht gekleurd gemarmerd glas (meerprijs).
De kroonluchter kan in 8 kleuren metaal geleverd worden. De kroonluchter is afgebeeld in messing en heeft drie E27 fittingen.

Afmeting:
De diameter van de kroonluchter is 45 cm, de lengte 100 cm. Andere lengtematen zijn mogelijk. Het glas heeft een hoogte van 22 cm en een diameter van 15 cm.

Heeft u een vraag over "Kroonluchter Art deco"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Kroonluchters

    • Watt design is al jaren bekend om haar kroonluchters geinspireerd op de Art Deco periode. U kunt deze kroonluchters zelf samenstellen door een type glas te kiezen en het model te bepalen. Daarnaast ziet u bij Watt Design ook kroonluchters met een moderne uitstraling die misschien niet de naam kroonluchter kunnen dragen maar wel een grotere blikvanger zijn in uw interieur. Zo ziet u bijvoorbeeld de PH 2/1 Stem fitting van Louis Poulsen Watt design bij de kroonluchters terug.

Misschien ook interessant