Watt design

SALE product 2

De Piola van Marset in wit. Een hanglamp met interessante twist: een a-symmetrische draaiing van de banen die het licht zowel verspreiden als tegenhouden. De lamp geeft diffuus licht opzij en omhoog en direct licht naar beneden. De vorm wordt benadrukt doordat het licht op de binnenkant van de banen schijnt en deze waar zichtbaar uitlicht.

De Piola kan zowel als hanglamp los in de ruimte hangen, of als eettafellamp.

Wij verkopen dit model uit de winkel met korting, om plaats te kunnen maken voor een andere lamp.

Van 800,- voor 675,- euro.

Dit betreft eenmalig het winkelmodel. Op = op. De lamp blijft bij ons te bestellen in wit, roze, grijs en groen. Zie onze site.

Heeft u een vraag over "SALE product 2"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant