Watt design

SALE product 02


Omschrijving

Showroommodel Pleat Box hanglamp van Marset in de kleur terra. Diameter 24 cm.

Een bijzonder ontwerp van Xavier Manosa en Mashallah. Een handgemaakt lichtobject met keramieken kap. Het materiaal is solide, maar lijkt zacht en plooibaar als een gedrapeerde doek. Het dankt de vorm aan een speciale techniek waarmee de mal is gemaakt voor het gieten. De lamp is gemaakt van gerecycled materiaal. De binnenkant is wit en de buitenkant terra met een lichte structuur.

Wij bieden het showroommodel nu aan van € 386,00 voor € 250,00.

Meer weten over de collectie van Marset? Kijk elders op onze site. Er is ook een exemplaar in grijs verkrijgbaar als showroommodel. De gehele collectie blijft verkrijgbaar op bestelling.

Aantal: 1 terra en 1 grijs.Heeft u een vraag over "SALE product 02"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant