Watt design

Rink hanglamp


Omschrijving

Volledig biologisch afbreekbare kappen van de collectie Korn. Geinspireerd op de vormen uit de natuur en met de voorliefde van Scandinavisch ontwerp van de maker, past deze collectie in vele stijlen thuis in het interieur.


De kappen zijn gemaakt van mais en verkrijgbaar in een diameter van 20 of 30 cm. Het textielkoord kan in grijs, zwart of jutekleur.

Wij adviseren u graag over de best passende lichtbron.


Heeft u een vraag over "Rink hanglamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant