Watt design

Mantis BS4 (1951) hanglamp


Omschrijving

In 1951 tekende Bernard Schottlander voor de serie Mantis; een collectie lampen die spreekt in elegantie en tijdloze stijl. Met een zachte diffuse verspreiding van het licht en een knipoog in de kap die een speels klein golfje heeft.

In deze serie zijn diverse vloer-, tafel-, en wandlampen uitgebracht.

De Mantis BS4 hanglamp heeft een plafondkap en de drager maakt een elegante buiging. Het armatuur is niet wendbaar, de kap wel. Er is ook een langere versie verkrijgbaar, de Mantis BS4 L.

Fitting E14.Heeft u een vraag over "Mantis BS4 (1951) hanglamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant