Watt design

Dipping Light hanglamp (2019)


Omschrijving

Dipping Light verrast niet alleen met sprekende kleuren, het geeft een prachtig diffuus sfeerlicht. Jordi Canudas ontwierp deze lamp, welke in 2019 werd uitgegeven en direct een design award won. 

De glazen bol is mondgeblazen en wordt diverse keren in een verfbad gedoopt. Daarom is de kleur naar boven toe sterker, wat een bijzonder effect geeft.

Deze hanglamp heeft een ingebouwd LED van 2700K en een lichtsterkte van 500 L bij doorsnedes 13,5 en 20 cm. Bij doorsnede 30 cm heeft de bol 1019L.

Verkrijgbaar als hanglamp in drie maten en vele opties om met een bijpassende plafondplaat een aantal bij elkaar te hangen.


Heeft u een vraag over "Dipping Light hanglamp (2019)"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Hanglampen

    • Watt design is specialist in hanglampen in Art deco stijl zoals Gispen lampen en Giso lampen die u zelf op maat kunt samenstellen. U kiest daarbij zelf het type glas en een armatuur, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Hanglampen zijn er voor iedere ruimte in huis, als centrale verlichting van kamers, gangen , keukens en trappenhuizen, Voor iedere ruimte zijn er geschikte hanglampen, vaak op voorraad en in de juiste lengte. Bij Watt vindt u ook blikvangers voor boven de eettafel van Scandinavisch design, lampen in industriele stijl voor boven het keukeneiland of frivole kapjes met een stoffen snoer, in meer dan 20 kleuren te bestellen.

Misschien ook interessant