Watt design

T-lamp strak 2-lichts hanglamp

Deze lamp in Art Deco-stijl past prima boven de eet- of werktafel. U kiest zelf welke 2 glazen kappen u wilt. De lamp hangt aan een schuifstang zodat u de lamp op de juiste hoogte boven de tafel kunt hangen. In 8 kleuren metaal leverbaar, hier afgebeeld in mat nikkel met 2 trechtervorm glazen kappen in opaal glas.

Breedte horizontale buis 80-140 cm, dikte buis 20mm. De glazen kappen hebben een diameter van 20 cm. De schuifstang is er in diverse maten. U kunt ook zelf de vorm van de plafondkap kiezen.

Heeft u een vraag over "T-lamp strak 2-lichts hanglamp"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Eettafellampen

    • Slechts een lichtpunt en een grote tafel, ornamenten op het plafond of liever geen ontsierende strips op het plafond ? Wel graag voldoende licht boven de eet- of leestafel nodig? Dan is een T-lamp de ideale lamp voor u. Deze lampen zijn er met twee, drie of meer glazen of metalen kappen en hebben een centrale ophanging. Deze lampen zijn er in allerlei breedte- en hoogtematen. U kiest zelf het model en het type glas, in landelijke stijl , tijdloos klassiek of juist industrieel. Deze lampen garanderen gespreid en gezellig licht op tafel om goed bij te werken, te eten of te spelen.

Misschien ook interessant