Watt design
Laan van Meerdervoort 94a, Den Haag
Tel: 070 363 06 01 | Email: info@wattdesign.nl
Open: Wo/Vrij: 10 - 17.30 Do: 10 - 20 Za: 10 - 17

T-lamp strak 2-lichts

Lamp voor boven de eet- of werktafel met 2 glazen kappen naar keuze. De lamp hangt aan een schuifstang zodat u de lamp op de juiste hoogte boven de tafel kunt hangen. In 8 kleuren metaal leverbaar, hier afgebeeld in mat nikkel met 2 trechtervorm glazen kappen in opaal glas. Let op: deze lamp is alleen in de winkel te bestellen.

Afmeting:
Breedte horizontale buis 80-140 cm, dikte buis 20mm. De glazen kappen hebben een diameter van 20 cm. De schuifstang is er in diverse maten.

Heeft u een vraag over "T-lamp strak 2-lichts"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Eettafellampen

    • Slechts een lichtpunt en een grote tafel, ornamenten op het plafond of liever geen ontsierende strips op het plafond ? Wel graag voldoende licht boven de eet- of leestafel nodig? Dan is een T-lamp de ideale lamp voor u. Deze lampen zijn er met twee, drie of meer glazen of metalen kappen en hebben een centrale ophanging. Deze lampen zijn er in allerlei breedte- en hoogtematen. U kiest zelf het model en het type glas, in landelijke stijl , tijdloos klassiek of juist industrieel. Deze lampen garanderen gespreid en gezellig licht op tafel om goed bij te werken, te eten of te spelen.

Misschien ook interessant