Watt design

Kubus T-lamp hanglamp


Omschrijving

T-pendel voor boven een lange tafel met diffuus licht door de opaal glazen kubussen. Het armatuur is verkrijgbaar in mat nikkel, glans nikkel en messing.


Breedte pendel 80, 100 of 120 cm. De buis is in te korten en kan op maat gemaakt worden. Andere lengtes mogelijk tegen een meerprijs. De lamp kan met twee of drie lichtpunten (en kappen) geleverd worden. Er zijn meerdere glazen beschikbaar, zowel open als gesloten glas en in meerdere kleuren.

Wij adviseren u graag.


Heeft u een vraag over "Kubus T-lamp hanglamp"?
Neem contact op


  • Specificaties

  • Meer over Eettafellampen

    • Slechts een lichtpunt en een grote tafel, ornamenten op het plafond of liever geen ontsierende strips op het plafond ? Wel graag voldoende licht boven de eet- of leestafel nodig? Dan is een T-lamp de ideale lamp voor u. Deze lampen zijn er met twee, drie of meer glazen of metalen kappen en hebben een centrale ophanging. Deze lampen zijn er in allerlei breedte- en hoogtematen. U kiest zelf het model en het type glas, in landelijke stijl , tijdloos klassiek of juist industrieel. Deze lampen garanderen gespreid en gezellig licht op tafel om goed bij te werken, te eten of te spelen.

Misschien ook interessant