Watt design
Laan van Meerdervoort 94a, Den Haag
Tel: 070 363 06 01 | Email: info@wattdesign.nl
Open: Wo/Vrij: 10 - 17.30 Do: 10 - 20 Za: 10 - 17

Rooker III tweezits- of driezitsbank

Rooker III bank, een prachtige combinatie van strakke en gebogen vormen voor heerlijk zitcomfort. Leverbaar in een tweezits en driezits uitvoering. Leverbaar in vele stoffen, leersoorten en kleuren. Keus uit 7 houtkleuren.

Nieuw: De Rooker III in prachtige Art Deco stoffen en met zwart hoogglans gelakte leuningen. Een eye-catcher met klasse!

Afmeting:
Hoogte 82 cm, breedte tweezits 127 cm en driezits 182 cm, diepte 72 cm. Zithoogte 43 cm,  zitbreedte 110 en 165 cm, zitdiepte 52 cm.

Heeft u een vraag over "Rooker III tweezits- of driezitsbank"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Banken

    • Een bank is de plek in de zitkamer waar je lekker kunt uitrusten en samen kunt zijn, met voldoende zitplaats voor iedereen.  Hou je van een strakke bank, een designklassieker zoals de Gispen bank of kies je liever voor een relaxte, originele bank in Marokkaanse stijl? Bij Watt design vind je het allebei.  Altijd  met een goed zitcomfort  en soms met een knipoog naar het verleden zoals de Rooker bank van D.S.C.O. in diverse modellen en maten. Veel keus is er uit prachtige stoffen van het Weense Backhausen , Designers Guild tot Manchester ribstof  en wol of vilt in veel verschillende  kleuren.

Misschien ook interessant