Watt design
Laan van Meerdervoort 94a, Den Haag
Tel: 070 363 06 01 | Email: info@wattdesign.nl
Open: Wo/Vrij: 10 - 17.30 Do: 10 - 20 Za: 10 - 17

Gispen bank 441 B2,5 en B3

Bank ontworpen door W.H. Gispen.
Buisframe in hoogglans chroom en stoffering naar keuze. Het interieur van de zitting en rugleuning bestaat uit Nosagveren. De bank in stof wordt standaard uitgevoerd met kunstlederen bies maar is ook met een andere bies te leveren. De bank uitgevoerd in leder heeft standaard een doorgestikte naad.Afmeting:
Hoogte rugleuning: 81,5 cm, hoogte armleuning: 62,5 cm en hoogte van de zitting: 47 cm. Diepte 85 cm. De lengte van de tweezitsbank B2,5: 185 cm en de lengte van de driezitsbank B3: 215 cm.

Heeft u een vraag over "Gispen bank 441 B2,5 en B3"?
Neem contact op

  • Specificaties

  • Meer over Banken

    • Een bank is de plek in de zitkamer waar je lekker kunt uitrusten en samen kunt zijn, met voldoende zitplaats voor iedereen.  Hou je van een strakke bank, een designklassieker zoals de Gispen bank of kies je liever voor een relaxte, originele bank in Marokkaanse stijl? Bij Watt design vind je het allebei.  Altijd  met een goed zitcomfort  en soms met een knipoog naar het verleden zoals de Rooker bank van D.S.C.O. in diverse modellen en maten. Veel keus is er uit prachtige stoffen van het Weense Backhausen , Designers Guild tot Manchester ribstof  en wol of vilt in veel verschillende  kleuren.

Misschien ook interessant